Blog

HomeUncategorizedSammenbid og spændingshovedpine
Sammenbid, spændingshovedpine, bideskinne, T-scan, ømme kæber, bidfunktion

Sammenbid og spændingshovedpine

Hvad betyder dit sammenbid for dit velvære?

Rigtig mange danskere render dagligt rundt med spændingshovedpine uden at være klar over, at kilden til smerterne kan være deres sammenbid.

Men vidste du, at tandlægen faktisk kan være behjælpelig, når det kommer til at afhjælpe disse smerter? Og endnu bedre, at undersøgelsen som undersøger dit sammenbid er decideret smertefri?

Hvad betyder skævt sammenbid?

Man har et skævt sammenbid, hvis der et misforhold i kontaktarealet mellem tænderne i over og underkæbe. Det skæve sammenbid gør, at man sætter både kæbeledet og muskulaturen på overarbejde, og dette kan helt naturligt resultere i ømme kæbeled og spændingshovedpine. Ydermere vil det skæve sammenbid ofte lede til øget slid på tænderne og derfor til endnu flere smerter, derfor kan et skævt sammenbid være noget af en ond cirkel.

Den gode nyhed er dog, at der findes en nem og effektiv metode til at undersøge præcis dit sammenbid på – metoden hedder T-Scan!

T-Scan

T-Scan måler trykket fra hver tand, hvilket giver en fuld forståelse af, hvordan dit sammenbid fungerer, og gør det derfor muligt at direkte undersøge, om dit sammenbid kan være årsag til nogle af dine symptomer.

Som din tandlæge ønsker vi, at give de helt rigtige behandlinger, og derfor har vi taget T-Scan ind på klinikken, sådan at vi kan målrette behandlingen til lige dit problem – at undersøgelsen så også er smertefri er jo bare et ekstra plus.

Tjek videoen ud og spørg din tandlæge om T-Scan næste gang, at du har en tid.

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne