Implantater

HomeBehandlingerImplantater

Implantater

Har du været så uheldig at tabe flere af dine tænder,
kan vi genskabe et sundt tandsæt, der fungerer og føles som det naturlige

Implantater

Nogle af os kan komme i den uheldige situation at miste en eller flere af vores tænder. Tabet af tænder kan have stor indvirkning på vores livskvalitet, da det kan resultere i sundhedsmæssige og sociale gener.

Tandmangel kan medføre nedsat evne til at tygge mad og det kan derved have indflydelse på oplevelsen af ens generelle sundhedstilstand.
Manglende tænder kan desuden medføre tab af kæbeknoglen, da vores kæbeknogle langsomt svinder ind (atrofierer), når den ikke bliver brugt (som den gør, når tyggetrykket fra tænderne overføres til knoglen). Hvis knoglen er svundet for meget, kan det gøre det sværere at behandle tandmanglen på et senere tidspunkt.

Med tandimplantater er der mulighed for igen at genskabe et sundt tandsæt, der fungerer meget som det naturlige. Et implantat er en kunstig tandrod, som gror fast i kæben og føles som en naturlig tand.

Der er mange anvendelsesmuligheder ved implantater; et implantat kan bruges til at erstatte en enkelt mistet tand – og dette uden at skulle behandle nabotænderne (som man er nødt til, når man fx laver en bro), derudover kan implantater bl.a. anvendes som “protese-ankre”, så protesen sidder bedre fast og du derfor ikke skal bekymre dig for at protesen løsner sig, når du spiser eller taler.

Vi arbejder hovedsagligt med to systemer her på klinikken:
Straumann-systemet, der kommer fra Schweiz og er markedsførende inden for implantater. Straumann-systemet er gennemtestet og har vist fine resultater i praksis. Nye uafhængige studier viser sågar, at dette system har den bedste succesrate af alle implantatsystemer.

www.straumann.com

Vi anvender derudover også Ultra Korte implantater fra Bicon i USA. Disse kan være ned til 5mm korte, modsat de traditionelle, som typisk er 8-14mm. Der er mange fordele ved Bicons Ultra Korte Implantater for dig som patient, idet det operative indgreb reduceres, da implantaterne kan anvendes i områder, hvor der normalt ikke er plads til implantatbehandling.

www.bicon.com

Vi kan naturligvis servicere og viderebehandle på alle gængse implantatsystemer, der bliver anvendt.

Klinikkens tandlæger er medlem af:
DSOI – Dansk Selskab for Oral Implantologi
ITI – International Team for Implantology
EAO – European Association for Ossointegration

Finansiering

Vi tilbyder vores kunder attraktive lånemuligheder til finansiering af tandlægeregningen i samarbejde med SparXpres. Du kan vælge mellem et VIP lån med mulighed for lang løbetid og lav månedlig betaling eller 1 år Rentefri.
Låne eksempler: 1 år Rentefri: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 12 mdr. Månedlig ydelse 2.650,-. Samlede kreditomkostninger 1.800,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 31.800,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 11,5 %. VIP Lån: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 682,-. Samlede kreditomkostninger 10.909,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 40.909,-. Årlig variabel debitorrente 10,30 %. ÅOP 13,7 %. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelse er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.
VIP lån1 års rentefrit
Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv. Rentefri LånVIP LavrenteLån

Kan du få tilskud?

Er man med medlem af Danmark kan man få hjælp til mange
forskellige typer af tandbehandlinger.
Fremragende 9.6
Trustpilot

Vi er rigtig glade for vores kunder. Det er åbenbart gengældt.

Dygtige unge tandlæger og tandplejere
“Dygtige unge tandlæger og tandplejere. Gode omgivelser, god service og venlighed som får en til at føle sig velkommen. De nyeste tekno- logier og en meget god og grundig behandling. Tøv ikke; book din tid og få lavet det tandefter- syn. Du bliver glad i munden :)”
L. Smith
Fantastisk tandlæge
“Jeg var hos tandlægen hos Hans med en skrækkelig tandpine, han hjælp og guide mig til at komme af med min tandpine ”
Sunneva Mason
Rigtig fin behandling af både tandplejer og tandlæge
“ Jeg havde tandpine og ringede derfor til tandlægerne for akut tid. Den fik jeg indenfor en time. Jeg blev tilset af både tandplejer og tandlæge. Rigtig fin og professionel behandling som har gjort at jeg har skiftet tandlæge til Falkoner Tandlægerne. ”
Inda Memic
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot HER

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne