Om os

HomeOm os

Vores personale

Kommer du ind til os, vil du fornemme en rigtig god afslappet atmosfære, der emmer af humor, varme og tætte relationer.
F.eks har Hans og Mads, ejerne af klinikken, og Bjørn været venner siden studietiden på tandlægehøjskolen.

Selvom vi har rigtig mange års erfaring på bagen, sørger vi for jævnlig efteruddannelse.
Vi følger konstant med i de nyeste teknologier. Ikke fordi vi skal, men fordi vi slet ikke kan lade være.
Derfor bliver klinikken også løbende opdateret med nye maskiner og udstyr”.

Vi er meget opmærksomme på, at ikke alle kan lide at gå til tandlægen.
Derfor er det vigtigt for os, at man som patient, er fast tilknyttet den samme tandlæge.

Klik på nedenstående billeder, og læs mere om hver af os.

Sonja Novovic

Ayse Dogan Kilic

Klinikassistent

Ayse er en af vores dygtige elever og er meget engageret i faget. Ayse er oprindelig uddannet tandtekniker i København i 2010 med speciale i tandregulering og delprotetik. Ayse laver derfor vores inhouse teknik og assisterer behandlerne, sidder i receptionen og har styr på sterilisation.

Sonja Novovic

Pia Høgesbro Larsen

Receptionist, bogholder

Pia startede her på klinikken 1/11-2016. Hun er uddannet klinikassistent i 1988, og har 28 års erfaring, hvor de sidste 15 år har været som receptionist og regnskabsansvarlig. Pia er den servicemindede stemme du møder i telefonen og det altid glade ansigt, der møder dig i receptionen, når du kommer til din behandling på klinikken. Pia er altid parat til at hjælpe dig. Derudover går Pia meget op i at yde den bedste service. Så du går glad fra klinikken.

Pia bor i Roskilde med sin mand og har to dejlige drenge.

Pia er desuden klinikkens bogholder.

Sonja Novovic

Danny Raveendran

Tandplejer
Danny er uddannet professionsbachelor i tandpleje og sidder i Dansk Tandplejerforenings bestyrelse. Danny arbejder ud fra en sundhedsfremmende og forebyggende tilgang i sit virke som tandplejer.
Danny har især fokus på patienter med tandlægeangst og foretager tandeftersyn, forebyggelse / instruktion, parodontose behandlinger, kostvejledninger, tandblegninger, bideskinne behandlinger og Invisalign behandlinger.
Danny har i løbet af sine efteruddannelser især lagt vægt på parodontose behandlinger.
Danny er kursus aktiv i både indland og udland.

Danny er medlem af:
Dansk Parodontologisk Selskab
Dansk Tandplejerforening
Repræsentantskabsmedlem for Region Hovedstaden i Dansk Tandplejerforening
Udvalgsmedlem i OK privat forhandlingsudvalg

Sonja Novovic

Mads Nikolaj Krabbe

Tandlæge

Mads Krabbe er født i 1975 og blev student i 1995. Han har været tandlæge på klinikken på Frederiksberg siden 2003, og han blev medejer i 2007. Mads fokuserer primært på kirurgi og rekonstruktive behandlinger (såsom kroner og broer).

Udover at have afholdt kurser og holdt foredrag inden for implantatbehandlinger, er Mads meget aktiv inden for efteruddannelse. Mads er bl.a. igang med at blive certificeret hos den europæiske implantatorganisation EAO.

Mads er medlem af:
DSOI – Dansk Selskab for Oral Implantologi
ITI – International Team for Implantology
EAO – European Association for Ossointegration
Dansk Tandlægeforening

Sonja Novovic

Moni Mohtashami

Klinikassistent

Moni er en af vores kompetente medarbejdere med stor interesse for faget. Moni assisterer til dagligt hos tandlæge Mads Krabbe som ofte udfører avanceret kirurgiske opgaver i et stærkt team sammen.

Sonja Novovic

Tahira Nazir

Klinikassistent

Tahira er en af vores dygtige klinikassistenter. Hun har 16 års erfaring.

Tahiras mange års erfaring gør hende til en dygtig og rutineret klinikassistent. Hendes primære opgave er at assistere ved tandlæge Bjørn B. Svendsen.

Sonja Novovic

Sonja Novovic

Klinikassistent, Klinik chef

Sonja K. Novovic blev født i 1975. Hun er oprindeligt fra Montenegro, et lille, men smukt land på Balkan. Sonja har været i Danmark siden 1995. Efter at hun uddannede sig til kosmetolog, arbejdede hun på Hovedstadens apotek som apoteksassistent i 10 år.

I 2009 valgte Sonja at påbegynde uddannelsen til tandklinikassistent, som hun fuldførte med gode karakterer. Under uddannelsen var hun praktikant her på klinikken på Frederiksberg og indstillede klinikken til årets elevplads, som vi fortjent vandt! Da Sonja var meget tilfreds med opholdet her på klinikken på Frederiksberg, besluttede hun sig for at søge og fik en fast stilling.

Sonja er idag klinikansvarlig klinikassistent, som betyder at Sonja ikke ses så meget ved stolene men det er Sonja som koordiner klinikkensdrift så vores patienter bliver serviceret på bedste vis og vores personale kan have det gode flow i sit arbejde på klinikken!

Sonja er meget glad for sit arbejde og sætter en ære i at udføre arbejdet ordentligt og samvittighedsfuldt.

Privat er Sonja samboende med Steen Faurskov. Tilsammen har de 5 børn, og derfor går meget af tiden med børnerelaterede tiltag. I stille stunder sætter Sonja pris på god musik, en god bog og en biograftur.

Anders Frederiksen

Anders Frederiksen

Tandlæge
Anders startede som tandlæge på klinikken på Frederiksberg d. 1. august 2014. Anders er af patienterne kendt for sit venlige, rolige og tålmodige sind, og for at gå meget op i, at behandlingerne altid er så behagelige som muligt. Anders har været, og er fortsat, meget kursusaktiv i såvel udland som indland og udfører alle former for tandbehandlinger.
Bjørn Besserman Svendsen

Bjørn Besserman Svendsen

Tandlæge

Bjørn er uddannet fra Tandlægskolen i København, hvor han efterfølgende har undervist i rodbehandlinger og plastfyldninger.

Ud over almindelige tandbehandlinger har Bjørn ekstra kundskab i rodbehandlinger (endodonti) som udføres med operationsmikroskop, hvilket gør det muligt at behandle selv vanskelige opgaver.

Bjørn bliver løbende opdateret i dette speciale via kurser i Danmark og udlandet, gennem sit medlemsskab af Dansk Endodontiforening

Bjørn modtager henvisninger fra andre tandlæger.

Hans Alfred Juel Jensen

Hans Alfred Juel Jensen

Tandlæge
Hans blev født i 1974. Han har to børn fra henholdsvis 2009 og 2012. Hans blev færdiguddannet som tandlæge i 2003 sammen med Mads Krabbe og Bjørn Besserman-Svendsen

Inden Hans blev medejer af Falkoner Tandlægerne har han arbejdet hos bl.a. Tandlæge Flemming Brandt, Nyborg og Nicolai Yde, Kgs. Nytorv.

Udover at have afholdt kurser i plast i Norge, Danmark og Island er Hans specialiseret i større kosmetiske behandlinger inkluderende Invisalign systemet.
Hans isætter desuden Straumann og Bicon implantater.

Hans er meget kursusaktiv i bl.a. Boston, Oslo, Dubai og har fulgt internationale foredragsholdere som Frank Spear, Dawson og John Kanca.

Hans er medlem af:
DSOI – Dansk Selskab for Oral Implantologi
Dansk Tandlægeforening
PTO – Praktiserende Tandlægers Organisation

Af fritidsaktiviteter kan nævnes bl.a. løbetræning, svømning og mountainbike.

Nassira Barghadouch

Nassira Barghadouch

Tandplejer

Nassira er uddannet Autoriseret Tandplejer fra København i 2000. Hun er gift og har to børn, og hun har været ansat på vores klinik siden 1/4-2000. Nassira udfører forundersøgelser, mindre plastfyldninger, tandblegning, forebyggende tandpleje og er specialist i paradentose. Nassira arbejder bl.a. med Vector Paro og Fotosan (Lysaktiveret desinfektion er en ny hurtig og effektiv metode mod mikroorganismer fx bakterier og svampe) samt Prolacsan (et probiotikum til mundhulen).

Nassira har en faglig nysgerrighed for altid at holde sig opdateret på fagets udvikling. Derudover har Nassira et stort fokus på sundhedsfremmende tiltag . Nassira går meget op i, at patienterne går fra klinikken oplyste og grundigt behandlet. Nassira er meget vellidt af vores patienter.

Sonja Novovic

Salima Mortada

Klinikassistentelev
Salima er startet som elev på klinikken i sommeren 2016. Hun er en frisk, ung pige med gå-på-mod. Salima udviser stor interesse for faget som klinikassistent og vi glade for at have hende som en del af vores team.
Sadia

Sadia

Sadia er en af vores dygtige elever som primært assisterer Anders Frederiksen og Mads Krabbe.
Sadia er meget engageret i klinikken og leverer arbejdet velorganiseret, struktureret og tilfredsstillende.
Desuden er Sadia færdiguddannet til Januar 2018.
Lærke

Lærke

Tandplejer
Lærke er vores nyeste tandplejer her på klinikken. Lærke har rødder i det jyske og er en meget sød og samtidig fagligt dygtig person.
Josephine Sejr Nicolajsen

Josephine Sejr Nicolajsen

Markedsføringsansvarlig
Josephine læser til tandlæge på Panum og forventes at være færdiguddannet i 2021. Josephine har også en bachelor i International Business fra CBS og står for vores markedsføring, her især med fokus på facebook og instagram.
Lina Jensen

Lina Jensen

Klinikassistentelev
Lina er under uddannelse som tandklinikassistent og, forventes færdig i januar 2020. Hun finder faget meget spændende og er nysgerrig på at lære nye ting. Lina sørger for en tryg og behagelig atmosfære på klinikken, og står altid klar med en hjælpende hånd.
Sidney dos Santos

Sydney dos Santos

Receptionist og klinikassistent
Farzaneh Sarvari

Farzaneh Sarvari

Klinikassistentelev

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne