Fyldninger

Fyldninger

Ofte opdager man ikke selv, at man har et hul.
Derfor er enregelmæssig, professionel undersøgelse af tandsættet nødvendig

Huller i tænderne

Hvis vi ikke får børstet vores tænder godt nok eller glemmer, at det også er vigtigt at bruge tandtråd, så kan der opstå huller i tænderne. Dette skyldes, at bakterier fra madrester får lov til at sidde og arbejde sig igennem emaljen på tænderne. Hvis et hul er på vej til, eller allerede er brudt igennem emaljen på tanden, er det hensigtsmæssigt at behandle hullet, så tanden ikke bliver stærkt svækket.

Fyldninger og huller i tænderne

Ved behandling af huller i tænderne, bruger vi plast som vores primære materiale til fyldninger. På denne måde, kommer vi bedst muligt problemerne til livs samt får en kosmetisk tandlignende fyldning. Plastfyldningen bliver limet fast til tanden med en stærk lim, som sørger for, at den ikke kan falde ud igen.

Ved behandling af større huller eller knækkede tænder, er det også muligt at bruge porcelæns- eller guldindlæg. Disse fremstilles efter aftryk hos en tandtekniker og limes derefter fast på tanden.
Huller i tænderne kan forebygges ved, at du børster dine tænder grundigt, bruger tandtråd og går til tandlægen 1-2 gange årligt. På denne måde kan vi forebygge huller i dine tænder og sørge for, at dine tænder ikke svækkes.

Finansiering

Vi tilbyder vores kunder attraktive lånemuligheder til finansiering af tandlægeregningen i samarbejde med SparXpres. Du kan vælge mellem et VIP lån med mulighed for lang løbetid og lav månedlig betaling eller 1 år Rentefri.
Låne eksempler: 1 år Rentefri: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 12 mdr. Månedlig ydelse 2.650,-. Samlede kreditomkostninger 1.800,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 31.800,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 11,5 %. VIP Lån: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 682,-. Samlede kreditomkostninger 10.909,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 40.909,-. Årlig variabel debitorrente 10,30 %. ÅOP 13,7 %. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelse er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.
VIP lån1 års rentefrit
Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv. Rentefri LånVIP LavrenteLån

Vi passer ekstra godt på dig

Vi er ekstra opmærksomme på patienter der lider af tandlægeskræk,
og gør derfor alting i vores patienters tempo og tager den tid der skal til
for at man føler sig helt tryg.
Fremragende 9.6
Trustpilot

Vi er rigtig glade for vores kunder. Det er åbenbart gengældt.

Dygtige unge tandlæger og tandplejere
“Dygtige unge tandlæger og tandplejere. Gode omgivelser, god service og venlighed som får en til at føle sig velkommen. De nyeste tekno- logier og en meget god og grundig behandling. Tøv ikke; book din tid og få lavet det tandefter- syn. Du bliver glad i munden :)”
L. Smith
Fantastisk tandlæge
“Jeg var hos tandlægen hos Hans med en skrækkelig tandpine, han hjælp og guide mig til at komme af med min tandpine ”
Sunneva Mason
Rigtig fin behandling af både tandplejer og tandlæge
“ Jeg havde tandpine og ringede derfor til tandlægerne for akut tid. Den fik jeg indenfor en time. Jeg blev tilset af både tandplejer og tandlæge. Rigtig fin og professionel behandling som har gjort at jeg har skiftet tandlæge til Falkoner Tandlægerne. ”
Inda Memic
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot HER

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne