Blog

HomeUncategorizedFalkoner Tandlægerne, en Frederiksberg tandlæge

Falkoner Tandlægerne, en Frederiksberg tandlæge

Frederiksberg Tandlæge

Falkoner Tandlægerne er lokaliseret midt på Frederiksberg og tæt på offentlige transportmidler. Vi ligger således lige overfor frederiksberg metro og linje 8A stopper lige foran vores dør. Vi er altså en frederiksberg tandlæge, og er man typen, som tager cyklen, så ligger klinikken ca. 7 min fra rådhuspladsen.

Historien

Falkoner Tandlægerne blev oprindeligt opstartet i 1964 som Frederiksberg Tandlæge. I dag er den ejet af Mads og Hans og huser i alt 4 tandlæger – Mads, Hans, Anders og Bjørn. 3 tandplejere – Danny, Nassira og Lærke. 6 klinikassistenter – Sonja, Ayse, Moni, Salima, Tahira og Sadia samt vores søde receptionist Pia.

Faktisk har Mads, Hans og Bjørn været venner siden deres studietid på Tandlægehøjskolen i København, og det har altid været ambitonen at skabe et varmt, trygt og humoristiskt miljø, som afsplejser netop denne tætte relation. Rammerne for dette blev netop denne frederiksberg tandlæge. Du vil derfor altid opleve klinikken som et nærværende sted, hvor man som patient føler sig set og hørt. Ligeledes findes der ikke halve løsninger hos os – når vi udfører en behandling, så sørger vi for at have det nyeste og bedste udstyr til den behandling. Ligeledes sørger vi her hos Falkoner Tandlægerne, tandlæge frederiksberg, for at afsætte den nødvendige tid, sådan at du som patient føler dig forstået og tryg.

Falkoner Tandlægernes koncept

Vores koncept er, at det skal være overskueligt og rart at komme til tandlæge. Når vi siger overskueligt, så er det både i forhold til økonomien og i forhold til den oplevelse, som man kan forvente at få på vores frederiksberg tandlæge. Faktisk, ville man kunne reducere folks udgifter til tandlægen markant, hvis folk gik helt regelmæssigt til tandlæge. Vi tror på, at første skridt til at sikre disse regelmæssige besøg, er, at du altid går herfra med en fornemmelse af, at der er brugt god tid på at lytte til dig, god tid på selve behandlingen og rigtig meget tid på at kommunikere med dig sådan, at du altid er tryg. Den billigere tandlægeregning er ekstragevinsten her hos Falkoner Tandlægerne, frederiksberg tandlæge.

Tandlægeskræk

Her hos Falkoner Tandlægerne har vi meget fokus på at tage ekstra hensyn til folk med tandlægeskræk. Derfor har vi alt fra smertefri elektronisk bedøvelse til fjernsyn over klinikstolen sådan, at du kan se din yndlingsserie under behandlingen. Vi holder dig gerne i hånden, og vi tager gerne en samtale omkring din frygt. Vi tilbyder også, at du kan komme ind på vores frederiksberg tandlæge inden din behandling. Her vil vi vise dig rundt, vise dig udstyret og fortælle dig en masse. Undersøgelser har nemlig vist, at hvis man opholder sig på tandklinikken udenfor behandlingstiden, så har man meget stor chance for at komme sin angst til livs. Hvis du har ekstra spørgsmål omkring tandlægeskræk, så skriv direkte til os på webmail@falkonertandlaegerne.dk

Din garanti

Det er vigtigt, at man stoler på sin tandlæge, derfor har vi hos Falkoner Tandlægerne meget fokus på vores patienters garanti for, at vi altid leverer et godt stykke arbejde. Netop derfor efteruddanner vores tandlæger sig hele tiden sådan, at Falkoner Tandlægerne som frederiksberg tandlæge altid tilbyder kvalitetsbehandlinger. Lige nu er det sådan, at vi har tandlæger, som hver i sær har efteruddannet sig indenfor 3 vigtige områder – det kosmetiske, kirugiske og endodonti.

Det kosmetiske område

Vi har meget erfaring med tandregulering, her med brug af Invisalign, som er en næsten usynlig bøjle. Vores tandlæge, Hans, har taget mange kurser og sat sig ind i mange tandretningsløsninger for at være sikker på, at Falkoner Tandlægerne, som en frederiksberg tandlæge, tilbyder det bedste til vores patienter. Med invisalign kan du få rettet dine tænder uden, at du skal bekymre dig om, at man kan se bøjlen. Her på vores frederiksberg tandlæge tilbyder vi gratis forundersøgelse, som indebærer en 3D-scanning og en illustrativ video, hvor du kan se, hvordan dine tænder ser ud i dag, og hvordan de kommer til at se ud. Bestil en gratis forundersøgelse I dag her

Det kirurgiske område

Vores tandlæge Mads har taget en diplomuddannelse i implantater i Zürich. Mads er særligt fokuseret på alt indenfor det kirugiske område, og laver både gummy smile (fjerner tandkød), gingiva retraktioner (tilføjer tandkød) og indsætter implantater. Desuden er Mads bestyrelsesformand hos DSOI (Dansk Selskab for Oral Implantologi), og sørger derfor for at være særligt opdateret indenfor det kirurgiske område.

Endodonti – rodbehandling

Hos Falkoner Tandlægerne, en frederiksberg tandlæge, har vi også Bjørn. Bjørn er en tandlæge med meget interesse i endodonti, og har derfor dygtiggjort sig i rodbehandling. Derfor har klinikken også det nyeste og bedste udstyr, når det kommer til at foretage rodbehandling. Bjørn udfører rodbehandlingerne med mikroskrop – dette er din garanti for, at vi har gjort alt for, at du går herfra med en behagelig oplevelse og en vellykket rodbehandling.

35 35 25 80

Åbningstider:

Mandag08.00 til 17.00
Tirsdag08.00 til 17.00
Onsdag08.00 til 17.00
Torsdag08.00 til 17.00
Fredag08.00 til 16.00
Lørdag08.00 til 13.00

Telefontider:

Mandag07.45 til 17.00
Tirsdag07.45 til 17.00
Onsdag07.45 til 17.00
Torsdag07.45 til 17.00
Fredag07.45 til 16.00
Lørdag08.15 til 12.45
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 17.00Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
09.00 til 13.30Lørdag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne - Sitemap