Tandregulering

HomeBehandlingerTandregulering

Tandregulering

At få rettet sine tænder er ikke kun nødvendigvis et kosmetisk indgreb, men kan også betyde at man får et sundere smil i den forstand at lige tænder feks er mindre modtagelige for karies og paradentose.

Tandregulering

Nogle fik aldrig rettet tænderne som barn, andre oplever at tænderne pludselig begynder at rykke sig og blive skæve efterhånden som de bliver ældre. Et godt smil betyder rigtigt meget for de fleste mennesker. Både at kunne modtage det, men også at kunne give det til andre. Derfor kan et rigtigt skævt tandsæt være hæmmende når man vil smile det store imødekommende smil.

Du kan få rettet dine tænder så andre slet ikke lægger mærke til det med Invisalign, som er en af vores allermest anvendte tandretningsteknikker. Invisalign er en transparent og aftagelig skinne af plastik. Skinnerne bliver fuldstændigt skræddersyet til dit forløb og dine tænder.

Vi giver dig en gratis forundersøgelse, hvor vi bl.a. scanner dine tænder og vurderer hvor mange skinner du ca. vil have behov for i forløbet. Så kom roligt forbi. Der er masser at smile af.

Invisalign

Invisalign er en ”usynlig” skinne som bruges til tandregulering. Den retter dine tænder ved hjælp af nogle næsten usynlige, aftagelige skinner, som bliver specialfremstillet til den enkelte patients tænder. Skinnerne udskiftes hver anden uge, og dermed vil dine tænder bevæge sig og gradvist bevæge sig mod den forventede slutposition.

Se video om Invisalign her

LiteWire

LiteWire er en lille tandfarvet bøjle, der sidder fast på dine tænder. Den er ikke usynlig, men den er meget diskret og æstetisk. Behandlingstiden for denne tandregulering er typisk omkring 4-6 måneder.
For at sikre optimal præcision og holdbarhed, benytter man kun de bedste materialer i højeste kvalitet til LiteWire. Bøjlen fremstilles i et laboratorium, hvor specialuddannede teknikere sørger for at hver enkel bøjle præcist til dine behov.

LiteAligner

LiteAligner er, ligesom Invisalign, en usynlig skinne, som bruges til tandregulering i fronten. Dine fortænder rettes lynhurtigt, ofte på 3 måneder. Du skifter skinne hver uge, hvorved at tænderne rykker sig en lille smule hver gang, for til sidst, efter ca 12 uger, at være helt lige. Skinnen kan ligeledes benyttes til at blege tænderne med, i den afsluttende del af tandreguleringen med Enlighten Evolution 3, hvorved at du både får hvide og lige tænder på samme tid.

Inman Aligner

Tandregulering med Inman Aligner er en hurtig måde at få rettet skæve fortænder på. Det er en aftagelig bøjle, som er udstyret med moderne nikkel-titanium fjedre. Disse to modsatrettede buer presser hurtigt og effektivt tænderne ind i en optimal position. Læs mere om Inman Aligner her.

Fremragende 9.6
Trustpilot

Vi er rigtig glade for vores kunder. Det er åbenbart gengældt.

Dygtige unge tandlæger og tandplejere
“Dygtige unge tandlæger og tandplejere. Gode omgivelser, god service og venlighed som får en til at føle sig velkommen. De nyeste tekno- logier og en meget god og grundig behandling. Tøv ikke; book din tid og få lavet det tandefter- syn. Du bliver glad i munden :)”
L. Smith
Fantastisk tandlæge
“Jeg var hos tandlægen hos Hans med en skrækkelig tandpine, han hjælp og guide mig til at komme af med min tandpine ”
Sunneva Mason
Rigtig fin behandling af både tandplejer og tandlæge
“ Jeg havde tandpine og ringede derfor til tandlægerne for akut tid. Den fik jeg indenfor en time. Jeg blev tilset af både tandplejer og tandlæge. Rigtig fin og professionel behandling som har gjort at jeg har skiftet tandlæge til Falkoner Tandlægerne. ”
Inda Memic
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot HER

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne