Proteser

Proteser

Hvis du mangler én eller flere tænder har du mulighed for at få en protese,
som laves helt efter dine ønsker og i en version, så ingen vil opdage, at du har fået dem.

Proteser

Proteser er en erstatning, som er mulig at fremstille i stedet for manglende tænder. Delproteser bruges, hvis nogle tænder mangler, mens helproteser bruges, hvis alle tænder mangler.

En delprotese kan sidde fast på to forskellige måder: Enten ved hjælp af bøjler, som griber om de resterende tæn- der, eller ved hjælp af en ’konuskonstruktion’, hvor protesen sidder fast på dobbeltkroner, hvilket er en yderkrone på protesen og en inderkrone på tanden. (Læs evt. om kroner under behandlinger) Derved undgås synlige bøjler på tænderne.

Helproteser sidder fast ved hjælp af et undertryk, som skabes mellem slimhinden og protesen. På denne måde “suger” protesen sig fast, når den sættes på plads.

Både del- og helproteser kan kombineres med implantatbehandling, så man opnår en bedre fastholdelse. (Læs evt. om implantater under behandlinger) Det kan især være svært at opretholde ”sugeevnen” i undermunden og det kan implantater forbedre væsentligt. Protesebehandlinger anses generelt for at være det billige alternativ til enten broer eller implantater.

Finansiering

Vi tilbyder vores kunder attraktive lånemuligheder til finansiering af tandlægeregningen i samarbejde med SparXpres. Du kan vælge mellem et VIP lån med mulighed for lang løbetid og lav månedlig betaling eller 1 år Rentefri.
Låne eksempler: 1 år Rentefri: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 12 mdr. Månedlig ydelse 2.650,-. Samlede kreditomkostninger 1.800,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 31.800,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 11,5 %. VIP Lån: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 682,-. Samlede kreditomkostninger 10.909,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 40.909,-. Årlig variabel debitorrente 10,30 %. ÅOP 13,7 %. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelse er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.
VIP lån1 års rentefrit
Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv. Rentefri LånVIP LavrenteLån

Kan du få tilskud?

Er man med medlem af Danmark kan man få hjælp til mange
forskellige typer af tandbehandlinger.
Fremragende 9.6
Trustpilot

Vi er rigtig glade for vores kunder. Det er åbenbart gengældt.

Dygtige unge tandlæger og tandplejere
“Dygtige unge tandlæger og tandplejere. Gode omgivelser, god service og venlighed som får en til at føle sig velkommen. De nyeste tekno- logier og en meget god og grundig behandling. Tøv ikke; book din tid og få lavet det tandefter- syn. Du bliver glad i munden :)”
L. Smith
Fantastisk tandlæge
“Jeg var hos tandlægen hos Hans med en skrækkelig tandpine, han hjælp og guide mig til at komme af med min tandpine ”
Sunneva Mason
Rigtig fin behandling af både tandplejer og tandlæge
“ Jeg havde tandpine og ringede derfor til tandlægerne for akut tid. Den fik jeg indenfor en time. Jeg blev tilset af både tandplejer og tandlæge. Rigtig fin og professionel behandling som har gjort at jeg har skiftet tandlæge til Falkoner Tandlægerne. ”
Inda Memic
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot HER

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne