Rodbehandling

HomeBehandlingerRodbehandling

Rodbehandling

Har du ømt tandkød, blødning ved tandbørstning og spisning
bør du komme forbi til et tjek.

Rodbehandling

Der kan være flere årsager til, at en tand skal rodbehandles. Det skyldes dog ofte, at der er kommet et stort hul i tanden og at tandens nerve derfor er død eller ved at dø. Mens nerven dør og i tiden efter, kan der komme betændelse, der kan løbe ud af tanden og ud i knoglen. Symptomerne vil som regel først og fremmest være smerte fra området, der i starten er karakteriseret ved kortvarige, skarpe jag ved fx tygning, varme eller kulde. Efter noget tid kan symptomerne ændre sig og blive af en mere trykkende karakter og det kan blive svært at udpege præcis, hvor smerten kommer fra. I visse tilfælde giver tanden ingen symptomer, selvom den er død. Dette betyder dog ikke, at tanden eller knoglen omkring har det bedre og ikke behøver behandling. Fordi nerven er død, er det derfor nødvendigt for tandens overlevelse og det generelle velvære at rodbehandle.

Ved en rodbehandling, bliver tanden røntgenfotograferet og grundigt bedøvet, hvorefter der bores et lille hul ind til nervekammeret, som udrenses. Hvis der ikke er betændelse at finde, fyldes rodkanalerne igen med det samme. Hvis der derimod er betændelse, kan det være nødvendigt at fjerne denne ved at fylde rodkanalerne med et desinfektionsmiddel. Dette skal ligge i tanden i 1-2 uger, før rodkanalerne kan fyldes endeligt. Alt efter tandens generelle tilstand foreslås en kronebehandling efter rodbehandlingen, da dette i mange tilfælde kan forlænge holdbarheden af tanden. Kronebehandling af en rodbehandlet tand anbefales ofte da frakturrisikoen nedsættes betydeligt og tanden forsegles så der ikke kommer bakterier fra munden og ind i rodfyldningen.

Finansiering

Vi tilbyder vores kunder attraktive lånemuligheder til finansiering af tandlægeregningen i samarbejde med SparXpres. Du kan vælge mellem et VIP lån med mulighed for lang løbetid og lav månedlig betaling eller 1 år Rentefri.
Låne eksempler: 1 år Rentefri: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 12 mdr. Månedlig ydelse 2.650,-. Samlede kreditomkostninger 1.800,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 31.800,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 11,5 %. VIP Lån: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 682,-. Samlede kreditomkostninger 10.909,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 40.909,-. Årlig variabel debitorrente 10,30 %. ÅOP 13,7 %. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelse er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.
VIP lån1 års rentefrit
Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv. Rentefri LånVIP LavrenteLån

Vi passer ekstra godt på dig

Vi er ekstra opmærksomme på patienter der lider af tandlægeskræk,
og gør derfor alting i vores patienters tempo og tager den tid der skal til
for at man føler sig helt tryg.
Fremragende 9.6
Trustpilot

Vi er rigtig glade for vores kunder. Det er åbenbart gengældt.

Dygtige unge tandlæger og tandplejere
“Dygtige unge tandlæger og tandplejere. Gode omgivelser, god service og venlighed som får en til at føle sig velkommen. De nyeste tekno- logier og en meget god og grundig behandling. Tøv ikke; book din tid og få lavet det tandefter- syn. Du bliver glad i munden :)”
L. Smith
Fantastisk tandlæge
“Jeg var hos tandlægen hos Hans med en skrækkelig tandpine, han hjælp og guide mig til at komme af med min tandpine ”
Sunneva Mason
Rigtig fin behandling af både tandplejer og tandlæge
“ Jeg havde tandpine og ringede derfor til tandlægerne for akut tid. Den fik jeg indenfor en time. Jeg blev tilset af både tandplejer og tandlæge. Rigtig fin og professionel behandling som har gjort at jeg har skiftet tandlæge til Falkoner Tandlægerne. ”
Inda Memic
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot HER

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne