Tandblegning

HomeBehandlingerTandblegning

Tandblegning

Smiler du ikke så meget mere, fordi du er ked af farven på dine
tænder? Vi kan give dig smilet tilbage med smukke, lyse tænder

Tandblegning

For mange mennesker er det vigtigt at have hvide tænder, og gullige eller misfarvede tænder kan være til stor gene kosmetisk. Heldigvis kan dette rettes op med en professionel tandblegning, som vi kan hjælpe dig med. Stort set alle former for misfarvninger kan bleges, dog påvirkes farven på kroner og fyldninger ikke af tandblegningen og disse skal i værste fald udskiftes efter tandblegningen. Vi anbefaler generelt blegning i skinner med Enlighten Evolution 3, som tilpasses specifikt til dine tænder, og som dermed kan udføres derhjemme. Denne behandlingsform afsluttes med en klinikblegning og giver et sikkert og flot resultat hver gang.

Tandblegning udføres kun med det bedste og mest sikre produkt på markedet. Enlighten Evolution 3 er et produkt fra USA, som giver en markant bedre blegning af tænderne, end samtlige klinikblegninger, der kan udføres direkte i tandlægestolen. Hvis du beslutter dig for at få bleget tænderne, tager vi et aftryk til blegeskinnerne. Du får en speciel tandpasta med hjem, som forbereder din emalje til blegningen, som påbegyndes den følgende uge. Du sover med de specialfremstillede skinner i 2 uger og møder efterfølgende op på klinikken med skinnerne, hvor du får din afsluttende blegning på klinikken. Så har du med garanti flotte og lyse tænder. Det kræver en individuel vurdering af dit tandsæt for at se, om det er egnet til blegning.

Finansiering

Vi tilbyder vores kunder attraktive lånemuligheder til finansiering af tandlægeregningen i samarbejde med SparXpres. Du kan vælge mellem et VIP lån med mulighed for lang løbetid og lav månedlig betaling eller 1 år Rentefri.
Låne eksempler: 1 år Rentefri: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 12 mdr. Månedlig ydelse 2.650,-. Samlede kreditomkostninger 1.800,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 31.800,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 11,5 %. VIP Lån: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 682,-. Samlede kreditomkostninger 10.909,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 40.909,-. Årlig variabel debitorrente 10,30 %. ÅOP 13,7 %. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelse er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.
VIP lån1 års rentefrit
Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv. Rentefri LånVIP LavrenteLån

Studierabat

Vi ved hvordan bankkontoen ser ud når man studerer. Vi har selv været der. Hos os får du 15% rabat på alle frie ydelser
Fremragende 9.6
Trustpilot

Vi er rigtig glade for vores kunder. Det er åbenbart gengældt.

Dygtige unge tandlæger og tandplejere
“Dygtige unge tandlæger og tandplejere. Gode omgivelser, god service og venlighed som får en til at føle sig velkommen. De nyeste tekno- logier og en meget god og grundig behandling. Tøv ikke; book din tid og få lavet det tandefter- syn. Du bliver glad i munden :)”
L. Smith
Fantastisk tandlæge
“Jeg var hos tandlægen hos Hans med en skrækkelig tandpine, han hjælp og guide mig til at komme af med min tandpine ”
Sunneva Mason
Rigtig fin behandling af både tandplejer og tandlæge
“ Jeg havde tandpine og ringede derfor til tandlægerne for akut tid. Den fik jeg indenfor en time. Jeg blev tilset af både tandplejer og tandlæge. Rigtig fin og professionel behandling som har gjort at jeg har skiftet tandlæge til Falkoner Tandlægerne. ”
Inda Memic
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot HER

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne