Paradentose

HomeBehandlingerParadentose

Paradentose

Har du ømt tandkød, blødning ved tandbørstning og spisning
bør du komme forbi til et tjek.

Paradentose

Paradentose er en infektionssygdom, som altid begynder som tandkødsbetændelse. Dette skyldes, at der på tændernes overflade dannes det, der kaldes plak, som er en blanding af madrester og bakterier. Plak er til at begynde med blødt og forsvinder derfor ved grundig tandbørstning. Hvis plak ikke fjernes fra tanden, udvikler det sig til tandsten, og det er herefter ikke længere muligt at fjerne selv. I tandstenene opholder der sig sygdomsfremkaldende bakterier, som er skadelige for tandkødet og dermed fremkalder tandkødsbetændelse. Dette får tandkødet til at løsne sig fra tandens overflade, hvilket danner en tandkødslomme. Hvis tandkødslommen bliver for dyb, er det vigtigt at få hjælp af en tandlæge eller en tandplejer.

Der findes forskellige former for behandling af paradentose samt priser, som afhænger af sværhedsgraden. Ved den lette grad, begynder tandlægen eller tandplejeren med en tandrensning og afpudsning, som sørger for, at det er sværere for bakterierne at sætte sig fast og dermed lettere at holde tænderne rene. Det kan dog også blive nødvendigt at rense tandens rodoverflade, hvis der er opstået fordybede tandkødslommer. I værste tilfælde, vil det blive nødvendigt med kirurgisk behandling, hvor en justering af tandkødsgrænsen vil være nødvendig. Vi kan her på klinikken også foretage dækning af forlængede tandhalse vha. et mindre kosmetisk indgreb.

Paradentose kan forebygges ved god tandhygiejne i form af tandbørstning samt tandrensninger hos din tandlæge. Det er ligeledes vigtigt, at du henvender dig til din tandlæge, hvis du har smerter eller bløder fra dit tandkød. På denne måde kan vi hjælpe dig bedst muligt samt sørge for, at paradentosen ikke udvikler sig.

 

Fremragende 9.6
Trustpilot

Vi er rigtig glade for vores kunder. Det er åbenbart gengældt.

Dygtige unge tandlæger og tandplejere
“Dygtige unge tandlæger og tandplejere. Gode omgivelser, god service og venlighed som får en til at føle sig velkommen. De nyeste tekno- logier og en meget god og grundig behandling. Tøv ikke; book din tid og få lavet det tandefter- syn. Du bliver glad i munden :)”
L. Smith
Fantastisk tandlæge
“Jeg var hos tandlægen hos Hans med en skrækkelig tandpine, han hjælp og guide mig til at komme af med min tandpine ”
Sunneva Mason
Rigtig fin behandling af både tandplejer og tandlæge
“ Jeg havde tandpine og ringede derfor til tandlægerne for akut tid. Den fik jeg indenfor en time. Jeg blev tilset af både tandplejer og tandlæge. Rigtig fin og professionel behandling som har gjort at jeg har skiftet tandlæge til Falkoner Tandlægerne. ”
Inda Memic
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot HER

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne