Kroner & Broer

HomeBehandlingerKroner & Broer

Kroner og broer

Har du ømt tandkød, blødning ved tandbørstning og spisning
bør du komme forbi til et tjek.

Kroner & Broer

Krone: Hvis din tand har mistet en større del af sin tandsubstans, er det muligt at forstærke den med en krone, der omslutter hele tanden.

Bro: Hvis du mangler én eller flere tænder, er det muligt at erstatte disse, hvis du har nogle velfungerende, fastsiddende nabotænder. Hermed forsynes nabotænderne med kroner, der loddes fast til et metalskelet, som bærer erstatningstænder for de manglende tænder. På denne måde dannes der en bro.

Når man laver en krone eller en bro, tager man et aftryk af tænderne. Disse aftryk sendes videre til en tandtekniker, som støber en gipsmodel og fremstiller en krone/bro ud fra denne. Når kronen eller broen er færdig, sendes den tilbage til tandlægen, hvor den bliver prøvet og justeret på patienten for herefter at blive cementeret fast. Behandlingen kan derfor ikke gøres færdig på et enkelt besøg og er ofte mere kostbar end andre behandlinger.

Kroner og broer kan fremstilles i enten guld, guld/keramik eller i ren keramik. Keramikkroner giver ofte en krone, der er svær at skelne fra den naturlige tand. Guld er dog et mere solidt og slidstærkt materiale, som giver maksimal holdbarhed. Tal med din tandlæge om, hvad du helst vil have.

Finansiering

Vi tilbyder vores kunder attraktive lånemuligheder til finansiering af tandlægeregningen i samarbejde med SparXpres. Du kan vælge mellem et VIP lån med mulighed for lang løbetid og lav månedlig betaling eller 1 år Rentefri.
Låne eksempler: 1 år Rentefri: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 12 mdr. Månedlig ydelse 2.650,-. Samlede kreditomkostninger 1.800,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 31.800,-. Årlig fast debitorrente 0,00 %. ÅOP 11,5 %. VIP Lån: Samlet kreditbeløb 30.000,-. Løbetid 60 mdr. Månedlig ydelse 682,-. Samlede kreditomkostninger 10.909,-. Samlede beløb der skal tilbagebetales 40.909,-. Årlig variabel debitorrente 10,30 %. ÅOP 13,7 %. Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelse er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Evt. rente, måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse.
VIP lån1 års rentefrit
Øvrige omkostninger, gebyrer, renter, klageadgang, fortrydelsesret mv. Rentefri LånVIP LavrenteLån

Kan du få tilskud?

Er man med medlem af Danmark kan man få hjælp til mange
forskellige typer af tandbehandlinger.
Fremragende 9.6
Trustpilot

Vi er rigtig glade for vores kunder. Det er åbenbart gengældt.

Dygtige unge tandlæger og tandplejere
“Dygtige unge tandlæger og tandplejere. Gode omgivelser, god service og venlighed som får en til at føle sig velkommen. De nyeste tekno- logier og en meget god og grundig behandling. Tøv ikke; book din tid og få lavet det tandefter- syn. Du bliver glad i munden :)”
L. Smith
Fantastisk tandlæge
“Jeg var hos tandlægen hos Hans med en skrækkelig tandpine, han hjælp og guide mig til at komme af med min tandpine ”
Sunneva Mason
Rigtig fin behandling af både tandplejer og tandlæge
“ Jeg havde tandpine og ringede derfor til tandlægerne for akut tid. Den fik jeg indenfor en time. Jeg blev tilset af både tandplejer og tandlæge. Rigtig fin og professionel behandling som har gjort at jeg har skiftet tandlæge til Falkoner Tandlægerne. ”
Inda Memic
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot HER

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne