Tandplejer til Bjørn!

HomeVelkommenTandplejer til Bjørn!

Nu er det endelig lykkedes at finde den rette! Vi byder velkommen til Danny fra d. 1/2-2017 som husets nye tandplejer dedikeret til mine patienter.

Hos Danny vil du møde den samme behagelige og grundige tilgang til dit regelmæssige eftersyn og tandrensning som hos mig. Danny har fokus på patienter med svær paradentose og tandlægeskræk.

Ved at veksle mellem besøg hos mig og Danny dækker vi flere vinkler og sikrer samtidig en lavere ventetid på både behandlingstider og akutte situationer.

Ved dit næste eftersyn? Allerede fra næste gang vil du blive tilbudt tid hos Danny.

Hvorfor tandplejer? Fordi fire øjne er bedre end to. Danny er specialiseret i eftersyn og tandrensninger, herunder specifikt varetagelse af paradentosebehandlinger og arbejder tæt koordineret med mig. Du vil således møde den samme filsosofi om “egne, sunde tænder hele livet” hos ham som hos mig. Dannys arbejdstider vil blive koordineret med mine, så vi er på klinikken samtidig.

Hvis tandplejeren opdager et hul? Vi kan med denne ordning nemmere sikre dig en tid samme dag, men ligesom det er nu vil der til større opgaver ofte skulle afsættes separat tid en anden dag.

Hvornår ser du så din tandlæge? Vi aftaler individuelt et interval mellem du ser Danny og jeg, så vi ikke mister det personlige præg.

35 35 25 80

Receptionens åbningstider

07.45 til 17.00Mandag
07.45 til 17.00Tirsdag
07.45 til 17.00Onsdag
07.45 til 15.30Torsdag
07.45 til 15.00Fredag
FALKONER TANDLÆGERNE · FALKONER ALLÉ 36 · 2000 FREDERIKSBERG
Privatlivspolitik for Falkonertandlægerne