Proteser

Proteser er en erstatning, som er mulig at fremstille i stedet for manglende tænder. Delproteser bruges, hvis nogle tænder mangler, mens helproteser bruges, hvis alle tænder mangler.

En delprotese kan sidde fast på to forskellige måder: Enten ved hjælp af bøjler, som griber om de resterende tænder, eller ved hjælp af en ’konuskonstruktion’, hvor protesen sidder fast på dobbeltkroner, hvilket er en yderkrone på protesen og en inderkrone på tanden. (Læs evt. om kroner under behandlinger) Derved undgås synlige bøjler på tænderne.

Helproteser sidder fast ved hjælp af et undertryk, som skabes mellem slimhinden og protesen. På denne måde “suger” protesen sig fast, når den sættes på plads.

Både del- og helproteser kan kombineres med implantatbehandling, så man opnår en bedre fastholdelse. (Læs evt. om implantater under behandlinger) Det kan især være svært at opretholde ”sugeevnen” i undermunden og det kan implantater forbedre væsentligt. Protesebehandlinger anses generelt for at være det billige alternativ til enten broer eller implantater.

Falkoner_Tandlaegerne_Frederiksberg_Proteser-1-bw

Tryghed mod tandlaegeskraek

Receptionens åbningstider

Mandag08.0017.00
Tirsdag08.0017.00
Onsdag08.0017.00
Torsdag08.0015.00
Fredag08.0015.00

Tidsbestilling