Fyldninger

Hvis vi ikke får børstet vores tænder godt nok eller glemmer, at det også er vigtigt at bruge tandtråd, så kan der opstå huller i tænderne. Dette skyldes, at bakterier fra madrester får lov til at sidde og arbejde sig igennem emaljen på tænderne. Hvis et hul er på vej til, eller allerede er brudt igennem emaljen på tanden, er det hensigtsmæssigt at behandle hullet, så tanden ikke bliver stærkt svækket. Et hul kan enten opdages af din tandlæge eller tandplejer, eller ved hjælp af røntgenbilleder, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man får taget minimum hvert 2. år.

Ved behandling af huller i tænderne, bruger vi plast som vores primære materiale til fyldninger. På denne måde, kommer vi bedst muligt problemerne til livs samt får en kosmetisk tandlignende fyldning. Plastfyldningen bliver limet fast til tanden med en stærk lim, som sørger for, at den ikke kan falde ud igen.

Ved behandling af større huller eller knækkede tænder, er det også muligt at bruge porcelæns- eller guldindlæg. Disse fremstilles efter aftryk hos en tandtekniker og limes derefter fast på tanden. Guld bliver regnet for det stærkeste og mest holdbare af fyldningsmaterialerne.

Huller i tænderne kan forebygges ved, at du børster dine tænder grundigt, bruger tandtråd og går til tandlægen 1-2 gange årligt. På denne måde kan vi forebygge huller i dine tænder og sørge for, at dine tænder ikke svækkes.

Falkoner_Tandlaegerne_Frederiksberg_Rodbehandling-1-bw

Foto+Tekst_750px_Anders_2016

Receptionens åbningstider

Mandag08.0017.00
Tirsdag08.0017.00
Onsdag08.0017.00
Torsdag08.0015.00
Fredag08.0015.00

Tidsbestilling